قدم به قدم تا انقلاب صنعتی چهارم

شرکت رسام معتقد است که اینترنت اشیا شامل ارتباط فیزیکی هوشمند مانند سنسور‌ها دستگاه‌ها، ماشین‌ها و محصولت به یکدیگر، با استفاده از اپلیکیشن های اینترنتی است.

رسام پس از نیاز سنجی از چندین صنعت و کشف خواسته‌های آن‌ها، در گام اول با راه‌اندازی سیستم‌های اینترنت اشیاء خود در صنعت کاشی و سرامیک و با طراحی و تولید بورد‌های مخصوص برای جمع آوری اطلاعات با کمک متخصین اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی خود پا به عرصه انقلاب دیجیتال در صنایع گذاشت.

قابلیت‌های این بورد‌ها جمع آوری داده‌هایی چون جریان الکتریکی، دما، رطوبت و... از ماشین آلات و سنسور‌های خطوط تولید و دیگر بخش‌های کارخانه‌ها و نمایش لحظه‌ای آن‌ها بر روی سامانه (نرم افزار تحت وب) است. این شرکت برای رفع نیاز مشتریان خود برای اطلاع لحظه‌ای از تغییرات شدید در برخی داده‌ها،اقدام به راه اندازی سیستم آلارم نموده است به نحوی که در صورت اتصال به اینترنت یا شبکه‌های تلفن همراه پیام در لحظه برای افراد مسئول صادر شده و از خسارت‌های احتمالی بعدی جلوگیری به عمل می‌آید.

معماری شبکه های اینترنت اشیاء صنعتی مبتنی بر فناوری‌های فعلی و نوظهور مانند شبکه‌های تلفن همراه، شبکه های سیمی و بی‌سیم، سیستم‌های ابری، کلان داده، تحلیل داده و ابزارهای مصورسازی است. اینترنت اشیاء صنعتی با تکیه بر دسترسی از راه دور به ماشین‌های متصل و سایر دستگاه‌ها، بهبود عملکرد و افزایش کارایی در کسب ‌وکارها را امکان پذیر می‌سازد. تجهیزات متصل هوشمند به نوبه خود از طریق قابلیت نظارت بر وضعیت، به بهبود عملکرد و کاهش زمان خرابی کمک می کنند.

CEO Image